lørdag 8. januar 2011

Nytt år, nye oppgaver

Så er skoleåret igang igjen og eksamen og oppgavefrister begynner å nærme seg rimelig fort. Her er eksamen i begynnelsen av mars og ganske mange oppgaver skal inn før det, så januar blir en travel måned. Studiene er interessante, så jeg klager i grunn ikke på det. Livet i Afrika kan anbefales! Og dere venner på MF: hvorfor i all verden er det ingen som har søkt seg til Makumira til høsten??

Finalene i Interclass Competition i fotball og volleyball gikk av stabelen i går og lærerspirene ble doble mestere. Ole og jeg har gjort vårt beste for Music/Theology-laget, men har ikke maktet å oppnå stort. Ironisk nok er det i basketball(som ingen av oss har spilt før) at vi har klart å oppnå noe. Vi tapte semifinalen mot fjorårets vinnere, 3. års jus-studenter, og skal spille bronsefinale i nær framtid. Fotball- og volleyball-innsatsen var heller skuffende, så det er gøy at vi har klart å oppnå noe i basket.
William lærer Ole å spise ugali.
Fra finalen i fotball. 1.års Education slo 2. års Law 3-1. Bildet er ikke så godt - det var hundrevis av tilskuere og stor stemning!
Norsk forsvar var ikke nok til å stoppe raske og tekniske afrikanere

7 kommentarer:

  1. Hei!Koselig med litt nytt på bloggen :)Stoppet litt opp med kommentarer herfra, siden den tekniske siden sviktet sist, men nå prøver jeg på nytt ;)gir ikke opp så fort..Var litt overraskende at du hadde lagt ut julebrevet vårt,men det tyder jo på at du synes det var ok :)Nettadr hadde falt ut så jeg, men hvis noen vil lese mer så er adr til KIA:www.kianorge.no og MAF:www.maf.no Mye spennende og bra info!!
    Lykke til med oppg og eksamener! Her har også hverdagen begynt med nye utfordringer og oppgaver og masse snø!! Det er godt vi kan ta et skritt av gangen og se at det går fremover.. God klem, m&p

    SvarSlett
  2. Til Oles mamma ! Vi snakkes nok engang, det hadde vært koselig :) Hilsen Stians mamma.

    SvarSlett
  3. Nettadressa hadde ikke falt ut mamma, jeg har lagt link. Trykk på teksten "KIA" eller "MAF", så kommer du rett til nettsida...

    SvarSlett
  4. åja..har visst stadig noe nytt å lære i data-verden :) takk for tipset :) klem, mam.

    SvarSlett
  5. GRATULERER MED MORGENDAGEN !! Ønsker deg en koselig og minnerik dag!! Håpet at posten rakk fram i tide, men det ser ikke sånn ut...Men du er i tankene våre, og i dag har vi holdt tradisjonen ved like med å knuse pepperkake-huset i forbindelse med din bursdag :) det var Julie som fikk gleden av å gjøre det, stor stas :)God klem, m&p.

    SvarSlett
  6. Gratulerer så mye med 25-års dagen din, Stian! Håper Ole har gjort stas på deg og at dere har feiret skikkelig...
    Kos dere videre i sola, med bøker, skriverier, lesing og forelesninger.
    Hils!¨
    Vennlig hilsen og klem fra Oles mamma.

    SvarSlett
  7. Takk, takk, gårsdagen ble veldig bra! Kommer sikkert noe om det i et blogginnlegg etterhvert..

    SvarSlett