tirsdag 8. februar 2011

Eksamen nærmer seg

Det første semesteret nærmer seg slutten og folka her begynner å bli enda mer aktive med kollokviegrupper og timer på biblioteket. Vi som er master-studenter slipper billig unna og skal "bare" ha 6 eksamener (Law har 8 og Education har 9). Så da blir det eksamen 21., 23., 24. og 25. februar, pluss to i uka etter. Jeg klager ikke så mye på det, for nå har jeg gjort ferdig alle bokrapporter, term papers og andre innleveringer og kan bruke tida som er igjen bare på lesing. Noen forelesninger har vi fortsatt igjen, også. Neste uke er siste undervisningsuke. På bildet over ser dere andreårs masterklassen. Ole, Johanna og jeg har hatt ett fag sammen med dem dette semesteret, Theology of Religion, undervist av Biskop Erik Vikström.   

Noen bilder fra den siste uka:
Mary på vei til forelesning.
Irene og Sarah på vei til lunsj.
Happi, Johanna og Ole i lunsjkø.
M.Th.2 - I klasserommet.
Fin gjeng: Bak fra venstre Stian, Manasse(TZ), Edward(Indonesia), Ombeni(TZ), Tjopehi(Botswana), Gabriel, Filbert og Susan(TZ). Foran fra venstre: Biskop Vikström(Finland), Heri(TZ) og Leita(TZ/Congo).

1 kommentar:

  1. Hei :) kjekt å se bilder av studie-venner..Så flott at du er ferdig med oppg.,så er det bare å være like flink med lesinga da :)lykke til !!klem, m&p

    SvarSlett