fredag 26. november 2010

Lengter ikke hjem

Jeg har lovet å oppdatere bloggen ca en gang i uka, nå er jeg allerede litt sein, så her kommer iallefall noen bilder. Hvis du vil vite mer om hva vi gjør så anbefales Oles blogg på det sterkeste. Han er både morsom og flink til å beskrive livet her. På bildet over har han akkurat fått seg Liverpool-drakt. Han har ønska seg det helt siden vi kom hit, så William og jeg kjøpte til han en dag vi var i town(Arusha). Med ny både hjemme- og borte-drakt lot ikke responsen vente på seg. 
Under ser du noen bilder fra graduation-seremonien som nylig ble arrangert på Makumira.  
Les mer om det og annet på: www.oleosthassel.blogspot.com.

Ole, Joel og Joash med ei venninne.
Joel, Stian og Joash med ei venninne.
Joash og Ole under "kor-teltet". Både Kwaya Kuu(hovedkoret) og Kwaya Neema(Nåde-koret) sang under seremonien.
Ole og William poserer fra utkikkspunktet sitt i 4.etasje.

4 kommentarer:

  1. Heisann :)Godt du har det så bra !Har skjønt at det er bloggen til Ole som oppdateres ofte :)Regner med at du har fått hilsen derfra ?? Her snør det, og vi er inne i tiden med julebord og juleavslutninger..i kveld er det adventsamling med KIA og her hjemme har vi tent første lyset i adventstaken, ellers går livet som vanlig her :)God klem m&p.

    SvarSlett
  2. Å så koselig at du Stian viser oss bilder av Ole så vi får se hvor fine dere er begge to... ser han mangler slipset på festen...Tenker han ble glad for drakta,ja! her i huset er det en veldig depressiv stemning mht fotballresultater i dag, regner med det er likedan hos dere ;( vi er veldig glade for å høre at dere har det bra og at dere har hverandre! Her på Lista er det også advent i fokus for store og små. Iskaldt til november å være, minus 6 og stiv kuling røsker godt i kinnene... ha det bra og hils masse. Klem fra den andre mammaen

    SvarSlett
  3. Vi har noen herlige mammaer, Stian ;)

    SvarSlett
  4. :)he,he..og vi noen morsomme gutter :)

    SvarSlett