torsdag 10. mars 2011

Status: På roadtrip i hjertet av Afrika

Det har vaert hektisk i det siste og liten tid til bloggoppdatering, men 6 eksamener gikk fint unna og saa dro vi paa ferie. Loerdag 5. mars tok vi (Ole, Happi og jeg) buss fra Arusha, Tanzania til Nairobi, Kenya. 6 timer, stort sett god vei. Marit moette oss der og vi bodde hos Maureen og Peter. Veldig bra folk!

Etter noen fine dager i Nairobi tok vi nattbuss fra Nairobi mandag kveld og kom fram til Kampala, Uganda litt utpaa tirsdagen. Der ble vi moett av min gode venn Cris. Naa bor vi hos ham og Stella. Veldig koselig aa treffes her etter aa ha spilt fotball sammen i Norge og vaert med aa arrangere bryllupet hans foer han dro hjem til Uganda i september. 

Paa mandag eller tirsdag setter vi oss i buss igjen, denne gang med kurs for Kigali, Rwanda. Planen er aa ha en dag eller to der foer vi begynner paa ferden "hjemover" til Arusha. Den planlagte ruta er buss Kigali - Karagwe, buss Karagwe - Bukoba, ferje Bukoba - Mwanza og saa buss Mwanza - Arusha.
Det neste semesteret starter 21. mars, saa vi maa iallefall vaere tilbake til da.

Bilder og mer fyldig rapport faar komme etterhvert. Ha det godt, gode venner og kjente!

2 kommentarer:

  1. Hei ! Kjempekoselig å høre fra dere og at dere har det bra ! Litt av en reiserute :) ønsker dere en fortsatt trygg og god ferie !! Koselig at du ringte i dag ! Hils :) god klem, m&p.

    SvarSlett
  2. Hei Stian, kommer nettopp fra seminar i SOS-barnebyer og det neste store prosjektet fra SOS-Norge sin side er å bygge barneby med tilhørende skoler og div i Mwanza. Men det er ikke mer enn en tomt foreløpig. Kan anbefale dere å ta en tur innom en barneby om dere passerer en på veien :-) hilsen tante nina

    SvarSlett